Spitalizare si pensiune

Stomatologie veterinara
noiembrie 8, 2015
Profilaxie: vaccinare..
noiembrie 8, 2015

Spitalizare si pensiune

Di Vet ofera servicii de spitalizare care implica internarea animalul de companie pentru monitorizare sau pentru ingrijiri medicale necesare starii acestuia de sanatate.


Animalele de companie au cusca proprie si sunt monitorizate indeaproape de catre medicii veterinari pe tot parcursul sederii lor, primesc tratamente medicale precum medicamente, fluido-terapie si terapie fizica, in functie de recomandarile medicului veterinar.


Pensiunea pentru caini si pisici a devenit solutia “intermediara” care te scuteste de grija de a afla daca locul in care mergi in vacanta iti permite sa vii cu prietenul sau cu prietenii tai necuvantatori, daca la hotel sunt primite animalele, daca tara in care mergi nu e o tara cu carantina, sau prietenii la care mergi nu au alte animale ce pot deveni “incompatibile” la un moment dat, si reuseste, in acelasi timp sa-ti ofere siguranta ca prietenul tau este bine ingrijit si sub supraveghere permanenta.


Intotdeauna este o suferinta mare despartirea pentru un timp de caine sau pisica. De regula, sufera mai mult stapanul decat animalul, dar este bine de stiut ca o pensiune pentru animale asa cum este a noastra va ofera mai mult decat optiunea incredintarii prietenilor dumneavoastra unui colectiv de medici si asistenti veterinari bine pregatiti, in cele mai bune conditii de viata pe perioadele cand dintr-un motiv sau altul sunteti nevoiti sa va despartiti de prietenii dumneavoastra.


Pensiunea va ofera si rezolvarea unor probleme care desi banale la prima vedere permit evitarea unor neplaceri. Controlul general al animalului efectuat la intrarea in pensiune, de multe ori ne dezvaluie debutul sau chiar evolutia unor afectiuni altfel trecute cu vederea si care au putut fi tratate mult mai simplu in aceste conditii.
Un alt atu important al pensiunii il reprezinta respectarea unui program al pranzurilor, somnului, orelor de joaca si al plimbarilor, program efectuat sub supravegherea atenta a dresorului intr-un spatiu adecvat, existent in cadrul clinicii.


Si trebuie spus ca programul existent pe perioada pensiunii a creat chiar relatii de prietenie intre angajatii clinicii si animalele aduse, astfel ca nu o data despartirea a fost destul de grea atat pentru oameni cat si pentru animale.